Marți, 03 Aprilie 2018 - PolitiaRutiera.ro

Atenție. Cozi uriașe la ieșirea spre Ungaria

Coloanele de camioane formate marţi la frontiera cu Ungaria au lungimi record după 1990, respectiv peste 23 de kilometri pe autostradă, înainte de Vama Nădlac II, şi peste 20 de kilometri pe DN 79A, înainte de Vărşand, şoferii aşteptând până la 13 ore pentru a putea ieşi din ţară. În al doilea caz, pe drumul naţional se circulă pe o singură bandă în ambele sensuri, din cauză că una este blocată de TIR-uri.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Acces restricționat pe Calea Călărașilor

Traficul este restricţionat pe o singură bandă pe Calea Călăraşilor, între străzile Remus şi Traian, pe sensul de mers către Hala Traian, precum şi pe calea de rulare a tramvaiului din cauza unor lucrări în partea carosabilă, informează, marţi, Brigada Rutieră a Capitalei.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Explicații. De ce a amendat jandarmeria un surdo-mut acuzat de perturbarea ordinii publice

Comandantul Jandarmeriei Române, Sebastian Cucoş, spune, referitor la amenda dată de un jandarm unui surdo-mut la protestul din martie, din timpul Congresului PSD, că bărbatul a fost identificat pe baza probelor video, astfel că este greu de realizat dacă strigă sau nu. Cucoş a subliniat faptul că încadrarea faptei a fost făcută corect, însă descrierea faptei din procesul-verbal, unde scrie că bărbatul striga lozinci alături de alţi protestatari, este eronată.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Satu Mare: A ars un autobuz cu pasageri

Un autobuz aparţinând societăţii de transport în comun din municipiul Satu Mare a fost distrus, marţi dimineaţa, într-un incendiu, pasagerii reuşind să iasă singuri din mijlocul de transport, a declarat pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Someş Satu Mare, Marius Siladi.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.