Miercuri, 21 Martie 2018 - PolitiaRutiera.ro

400 de permise ridicate în 24 de ore

În urma celor peste 2.500 de acțiuni și intervenții efectuate de polițiști, în ultimele 24 de ore, au fost constatate 650 de infracțiuni, fiind surprinse în flagrant delict peste 120 persoane. Polițiștii au aplicat peste 7.000 de sancțiuni contravenționale și au reținut aproape 400 de permise de conducere.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

O femeie a murit din cauza VITEZEI

O femeie de 32 de ani şi-a pierdut viaţa şi trei persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc miercuri seara pe un drum judeţean din comuna hunedoreană Beriu, în apropiere de Orăştie, după ce două autoturisme s-au tamponat frontal într-o curbă din cauza unei şoferiţe care nu a adaptat viteza la carosabilul umed.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Zăpezi și polei până vineri

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit, miercuri, informarea de vreme deosebit de rece, valabilă pentru întreaga ţară. Totodată, meteorologii au emis o avertizare cod galben de ger, ninsori şi polei, care vizează, total sau parţial, 17 judeţe, şi care va intra în vigoare joi, la ora 15.00. De joi de la ora 23.00, 14 judeţe şi Capitala vor fi sub cod portocaliu, urmând a se înregistra ninsori abundente şi viscol.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.